Kager

Den klassiske Othello i en helt ny størrelse. Indeholder alt det, du kender: lagekagebund, linsedejsbund, makroner, hjemmelavet hindbærsyltetøj og vaniljecreme. Dækket med marcipan og toppet med kakaoglasur og flødeskum.

35kr.

OTHELLOLAGKAGE

Perfekt til chokoladeelskeren. En lys og en mørk chokolademousse lagt sammen med mørke lagkagebunde og overtrukket med chokoladeganache. Som prikken over i’et er den pyntet med frisk frugt.

35kr.

DOBBELTCHOKOLADE

En frisk og lækker kage bestående af hindbærmousse og skovbærgelé på en citronbund.

35kr.

MOLLY

Den optimale blanding af det salte og det søde. En perfekt brownie med et lag af saltet karamel med hele peanuts for et ekstra crunch. Som det sidste touch er der et lag lækker chokolade på toppen.

30kr.

PEANUTBROWNIE
En syrlig fornøjelse til alle der elsker den friske smag af citron. En delikat sprød linsedejsskal fyldt med den lækreste citroncreme og toppet med flamberet italiensk marengs. Den perfekte kombination af det sure og det søde.

30kr.

CITRONTÆRTE
Vores svampede chokoladesandkage har den helt rette lækre konsistens og en gennemtrængende smag af chokolade.

28kr.

CHOKOLADEKAGE

En jordbærtærte bestående af en linsedejsskal fyldt med saftig mazarinmasse og penslet med et strejf chokolade. Denne herlighed er toppet med vaniljecreme og jordbær.

40kr.

JORDBÆRTÆRTE (Sæsonbestemt)

En sprød linsedejsskal beklædt med mørk chokolade og fyldt med velsmagende hjemmelavet vaniljecreme, toppet med frisk frugt.

35kr.

FRUGTTÆRTE (Kun på bestilling, min. 6)

Til kaffeelskeren. Bagt kaffechokoladecreme i en skøn, sprød linsedejsskal. Toppet med et lag af den lækreste dulce de leche.

28kr.

KAFFETÆRTE (Kun på bestilling, min. 6)

Myrtille er et miks af en masse smagfulde elementer. Den består af en blåbærmousse, en chokolademousse og en hvid chokoladecremeux med økologisk lakrids på en mørdejsbund.

40kr.

MYRTILLE (Kun på bestilling, min. 6)

Vores udgave af den klassiske Kajkage. I stedet for den tunge hindbærsmørcreme indeholder vores en let hindbærskum og et helt hindbær i midten. Serveret på to lagkagebunde lagt sammen med hjemmelavet hindbærsyltetøj.

35kr.

BØHMAND (Kun på bestilling, min. 6)

En vegansk, laktosefri og glutenfri snack. Lavet på en smagfuld blanding af dadler, mandler, invertsukker, vaniljesukker og mørk chokolade (70 %). Overtrukket med smeltet chokolade og hakkede nødder. 

2 for 20kr.
1 for 11kr.

DADELKUGLER (Vegansk og glutenfri)

Vores romkugler er lavet af vores lækre chokoladesandkage. De bliver blandet med hjemmelavet syltetøj og jamaicansk romessens. Til sidst bliver de overtrukket med smeltet chokolade og ristet kokos.

2 for 15kr.
1 for 9kr.

ROMKUGLER