Kager

Køb 6 kager og få den billigste gratis!

Vores svampede chokoladesandkage har den helt rette lækre konsistens og en gennemtrængende smag af chokolade. Den er toppet med karamel, hakkede nødder og flamberede skumfiduser.

24kr.
CHOKOLADEKAGE
Vores rumkugler er lavet af vores lækre chokoladesandkage. De bliver blandet med hjemmelavet syltetøj og jamaicansk romessens. Til sidst bliver de overtrukket med smeltet chokolade og ristet kokos.

2 for 15kr.
ROMKUGLER
Den optimale blanding af det salte og det søde. En perfekt brownie med et lag af saltet karamel med hele peanuts blandet i for et ekstra crunch. Som det sidste touch er der et lag lækker chokolade på toppen.

26kr.
PEANUTBROWNIE
Vores udgave af den klassiske Kajkage. I stedet for den tunge hindbærsmørcreme indeholder vores en let hindbærskum og et helt hindbær i midten. Serveret på to lagkagebunde lagt sammen med hjemmelavet hindbærsyltetøj.

30kr.
BØHMAND
En vegansk, laktosefri og glutenfri snack. Lavet på en smagfuld blanding af dadler, mandler, invertsukker, vaniljesukker og mørk chokolade (70 %). Overtrukket med smeltet chokolade og hakkede nødder. 

2 for 20kr.
DADELKUGLER (vegansk og glutenfri)
Den klassiske Othello i en helt ny størrelse. Indeholder alt det, du kender: Lagekagebund, linsedejsbund, makroner, hjemmelavet hindbærsyltetøj og vaniljecreme. Dækket med marcipan og toppet med kakaoglasur og flødeskum.

26kr.
OTHELLO LAGKAGE
Perfekt til chokoladeelskeren. En lys og en mørk chokolademousse lagt sammen med mørke lagkagebunde og overtrukket med chokoladeganache. Som prikken over i’et er den pyntet med frisk frugt.

26kr.
DOBBELT CHOKOLADE
En syrlig fornøjelse til alle der elsker den friske smag af citron. En delikat sprød linsedejsskal fyldt med den lækreste citroncreme og toppet med flamberet italiensk margens. Den perfekte kombination af det sure og det søde.

24kr.
CITRONTÆRTE
En jordbærtærte bestående af en linsedejsskal fyldt med saftig mazarinmasse og penslet med et strejf chokolade. Denne herlighed er toppet med vaniljecreme og jordbær.

35kr.
JORDBÆRTÆRTE (Sæsonbestemt)
Til kaffeelskeren. Bagt kaffechokoladecreme i en skøn, sprød linsedejsskal. Toppet med et lag af den lækreste Dulce de Leche. Som det sidste pift er der med let hånd drysset hakket chokolade og pistacie på toppen.

24kr.
KAFFETÆRTE (Kun på bestilling, min. 6)
En kage med en frisk og tropisk smag. Med sin lækre browniebund toppet med passions- og kokosmousse og en midte af passionsfrugtsgelé er det en kage, som er helt sin egen.

24kr.
KOKOSPASSION (Kun på bestilling, min. 6)  
En sprød linsedejsskal beklædt med mørk chokolade og fyldt med velsmagende hjemmelavet vaniljecreme, toppet med frisk frugt.

30kr.
FRUGTTÆRTE (Kun på bestilling, min. 6)
Det klassiske Gåsebryst. Hjemmelavet vaniljecreme og flødeskum ovenpå to lagkagebunde lagt sammen med et lag af vores egen hindbærsyltetøj.

24kr.
GÅSEBRYST (Kun på bestilling, min. 6)