Kager

Vores svampede chokoladesandkage har den helt rette lækre konsistens og en gennemtrængende smag af chokolade.

25kr.
CHOKOLADEKAGE
Vores rumkugler er lavet af vores lækre chokoladesandkage. De bliver blandet med hjemmelavet syltetøj og jamaicansk romessens. Til sidst bliver de overtrukket med smeltet chokolade og ristet kokos.

2 for 15kr.
1 for 9kr.
ROMKUGLER
Den optimale blanding af det salte og det søde. En perfekt brownie med et lag af saltet karamel med hele peanuts blandet i for et ekstra crunch. Som det sidste touch er der et lag lækker chokolade på toppen.

28kr.
PEANUTBROWNIE

Vores udgave af den klassiske Kajkage. I stedet for den tunge hindbærsmørcreme indeholder vores en let hindbærskum og et helt hindbær i midten. Serveret på to lagkagebunde lagt sammen med hjemmelavet hindbærsyltetøj.

30kr.

BØHMAND (Kun på bestilling, min. 6)

En vegansk, laktosefri og glutenfri snack. Lavet på en smagfuld blanding af dadler, mandler, invertsukker, vaniljesukker og mørk chokolade (70 %). Overtrukket med smeltet chokolade og hakkede nødder. 

2 for 20kr.
1 for 11kr.

DADELKUGLER (vegansk og glutenfri)

Den klassiske Othello i en helt ny størrelse. Indeholder alt det, du kender: Lagekagebund, linsedejsbund, makroner, hjemmelavet hindbærsyltetøj og vaniljecreme. Dækket med marcipan og toppet med kakaoglasur og flødeskum.

30kr.

OTHELLOLAGKAGE

Perfekt til chokoladeelskeren. En lys og en mørk chokolademousse lagt sammen med mørke lagkagebunde og overtrukket med chokoladeganache. Som prikken over i’et er den pyntet med frisk frugt.

30kr.

DOBBELTCHOKOLADE

En syrlig fornøjelse til alle der elsker den friske smag af citron. En delikat sprød linsedejsskal fyldt med den lækreste citroncreme og toppet med flamberet italiensk margens. Den perfekte kombination af det sure og det søde.

25kr.

CITRONTÆRTE

En jordbærtærte bestående af en linsedejsskal fyldt med saftig mazarinmasse og penslet med et strejf chokolade. Denne herlighed er toppet med vaniljecreme og jordbær.

35kr.

JORDBÆRTÆRTE (Sæsonbestemt)

Til kaffeelskeren. Bagt kaffechokoladecreme i en skøn, sprød linsedejsskal. Toppet med et lag af den lækreste Dulce de Leche. Som det sidste pift er der med let hånd drysset hakket chokolade og pistacie på toppen.

25kr.
KAFFETÆRTE (Kun på bestilling, min. 6)

En kage med en frisk og tropisk smag. Passionsmousse, kokos-panna cotta og passionsgele på en kakaosablé bund. Dyppet i kokos.

30kr.

KOKOSPASSION 

 

En sprød linsedejsskal beklædt med mørk chokolade og fyldt med velsmagende hjemmelavet vaniljecreme, toppet med frisk frugt.

30kr.

FRUGTTÆRTE (Kun på bestilling, min. 6)

Myrtille er et miks af en masse smagefulde elementer. Den består af en blåbærmousse, en chokolademousse og en hvid chokolade cremeux med økologisk lakrids på en mørdejsbund.

40kr.

MYRTILLE (Kun på bestilling, min. 6)

En frisk og lækker kage bestående af hindbærmousse og skovbærgele på en citronbund.

30kr.

MOLLY

En vegansk lækkerbisk, lavet af havregryn, peanutbutter, mandler, tranebær, rosiner og sirup. Toppet med en vegansk chokolade cremeux.

30kr.

HAVREBAR (VEGANSK)

Vegansk og glutenfri kage. Bestående af en blåbærmousse og vaniljemousse lavet på kokosmælk og cashewnødder ovenpå en bund lavet af mandler, dadler og sirup.

45kr.

VILDE VEGA BLÅBÆR (VEGANSK) 
MIDLERTIDIGT UDE AF SORTIMENT

Vegansk og glutenfri kage. Bestående af en hindbærmousse og vaniljemousse lavet på kokosmælk og cashewnødder ovenpå en bund lavet af mandler, dadler og sirup.

45kr.

VILDE VEGA HINDBÆR (VEGANSK)
MIDLERTIDIGT UDE AF SORTIMENT