Kager

Ved køb af 5 kager er prisen 100kr. // Ved køb af 10 kager er prisen 185kr.

Vores rumkugler er lavet af vores lækre chokoladesandkage. De bliver blandet med hjemmelavet syltetøj og jamaicansk romessens. Til sidst bliver de overtrukket med smeltet chokolade og ristet kokos.

2 for 15kr.
ROMKUGLER
Den optimale blanding af det salte og det søde. En perfekt brownie med et lag af saltet karamel med hele peanuts blandet i for et ekstra crunch. Som det sidste touch er der et lag lækker chokolade på toppen.

22kr.
PEANUTBROWNIE
En kage med en frisk og tropisk smag. Med sin lækre browniebund toppet med passions- og kokosmousse og en midte af passionsfrugtsgelé er det en kage, som er helt sin egen.

22kr.
KOKOSPASSION  
Vores svampede chokoladesandkage har den helt rette lækre konsistens og en gennemtrængende smag af chokolade. Den er toppet med karamel, hakkede nødder og flamberede skumfiduser.

22kr.
CHOKOLADEKAGE
Vores udgave af den klassiske Kajkage. I stedet for den tunge hindbærsmørcreme indeholder vores en let hindbærskum og et helt hindbær i midten. Serveret på to lagkagebunde lagt sammen med hjemmelavet hindbærsyltetøj.

22kr.
BØHMAND
Perfekt til chokoladeelskeren. En lys og en mørk chokolademousse lagt sammen med mørke lagkagebunde og overtrukket med chokoladeganache. Som prikken over i’et er den pyntet med frisk frugt.

22kr.
DOBBELT CHOKOLADE
Den klassiske Othello i en helt ny størrelse. Indeholder alt det, du kender: Lagekagebund, linsedejsbund, makroner, hjemmelavet hindbærsyltetøj og vaniljecreme. Dækket med marcipan og toppet med kakaoglasur og flødeskum.

22kr.
OTHELLO LAGKAGE
En syrlig fornøjelse til alle der elsker den friske smag af citron. En delikat sprød linsedejsskal fyldt med den lækreste citroncreme og toppet med flamberet italiensk margens. Den perfekte kombination af det sure og det søde.

22kr.
CITRONTÆRTE
Til kaffeelskeren. Bagt kaffechokoladecreme i en skøn, sprød linsedejsskal. Toppet med et lag af den lækreste Dulce de Leche. Som det sidste pift er der med let hånd drysset hakket chokolade og pistacie på toppen.

22kr.
KAFFETÆRTE
En vegansk, laktosefri og glutenfri snack. Lavet på en smagfuld blanding af dadler, mandler, invertsukker, vaniljesukker og mørk chokolade (70 %). Overtrukket med smeltet chokolade og hakkede nødder. 

2 for 15kr.
DADELKUGLER (vegansk og glutenfri)